stinaandersen.blogg.se

Daimglass

Publicerad 2015-03-27 09:26:00 i Efterrätt,

Här kommer ett bra recept på daimglass dessutom laktosfritt.
 
4 st ekologiska äggulor 
1dl strösocker
4dl laktosfri vispgrädde 
1tsk vaniljsocker
2msk ekologisk ljus sirap 
2st daim, dubbel
 
1. Vispa äggulor, socker, sirap och vaniljsocker med elvisp ca 5 min till en vit fluffig smet. Vispa grädden för sig och hacka daimen fint.
2. Blanda samman äggsmeten, grädden och daimhacken. Häll i folieklädd form.
3. Frys i 8 timmar eller mer. Låtstå 20 minuter och tina i kyl före servering.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela